Page

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ....

 




"Είναι κάποιες μέρες τώρα που προσπαθώ να βάλω σε τάξη στο μυαλό μου σκέψεις ,εικόνες και συναισθήματα και να τα εκφράσω με λόγια .Είναι πολύ δύσκολο 18 χρόνια συνολικά σαν προπονητής στον Εθνικό  να χωρέσουν σε λίγες σειρές...όλα αυτά τα χρόνια ήταν το δεύτερο σπίτι μου.        

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του συλλόγου για τα καλά της λόγια και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε σαν  προπονητής στο τμήμα του χάντμπολ. Η συνεργασία μας ήταν άψογη….ο Εθνικός ,ο σύλλογος της καρδιάς μας, είναι μια οικογένεια και έτσι πρέπει να παραμείνει .

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς, που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους όλα αυτά τα χρόνια, στον Εθνικό και σε μένα προσωπικά και ήταν πάντα κοντά μας και μας στήριζαν με κάθε τρόπο σ αυτό που κάναμε. Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως ανήκει σ όλα τα παιδιά που ήταν κατά καιρούς στην ομάδα ,για την εμπιστοσύνη την υπομονή και αγάπη που μου έδειχναν σ όλα αυτά που κάναμε και ζήσαμε μαζί. Είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για ότι έχουμε καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια .

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ στον νέο αλλά πολύπειρο  και καταξιωμένο προπονητή…τον φίλο μου Σωκράτη …καλή δύναμη …πολλές επιτυχίες με την ομάδα …χωρίς τραυματισμούς… εγώ θα είμαι πάντα κοντά σας….θα σας συντροφεύω πλέον με τη σκέψη μου."

Γιώργος Παπαδόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου